TINO KLIMMEN

betere keuzes | | minder stress

Ga aan de slag!

TINO KLIMMEN


| BETERE KEUZES
| MEER RESULTAAT
| MINDER STRESS

TINO KLIMMEN

betere keuzes | | minder stress

Ga aan de slag!

TINO KLIMMEN


| BETERE KEUZES
| MEER RESULTAAT
| MINDER STRESS

HAAL UIT JEZELF WAT IN JE ZIT

Heb jij het gevoel onder druk te staan door de vele keuzes die je moet maken of de onzekerheid over de richting die je op wilt? Staat de stress in je dagelijks leven je in de weg en wil je meer de leiding nemen over je eigen koers? Kom dan meedoen met TINO Klimmen en ontdek hoe je de richting-aanwijzers voor jouw leven ontwikkelt. Voor iedereen tussen 12 en 102 jaar oud!

RICHTINGAANWIJZERS VOOR JE LEVEN

TINO Klimmen is een trainings-programma dat klimoefeningen combineert met persoonlijke TINO vaardigheden. De vaardigheden kan je gelijk inzetten voor je school/opleiding, carrière of bedrijf en richten zich op jouw probleemoplossend-vermogen, stressbestendigheid, planning en samenwerking. We passen de training aan op jouw behoefte en vragen.


“Ik zou de training zeker aanraden. Het helpt je je doelen duidelijk te maken en de stappen om ze te behalen.” Eva, 17 jaar
“TINO klimmen gaf mij praktische skills om mijn netwerk beter te benutten voor mijn vraagstukken”Toon, 20 jaar

MOET IK KUNNEN KLIMMEN?

Misschien heb je nog nooit geklommen, of ben je juist een fanatieke klimmer. Bij TINO Klimmen maakt je klimniveau niet uit. De klimoefeningen dienen namelijk als vorm voor de TINO vaardigheden. Door via beweging aan de slag te gaan, krijg je de TINO skills sneller onder de knie en ben je gelijk ook sportief bezig op je eigen niveau.


RICHTINGAANWIJZERS VOOR JE LEVEN

TINO is een innovatiemethode waarmee je betere keuzes leert maken door bewust(er) om te gaan met de informatie die je krijgt van anderen. Bij TINO Klimmen leer je TINO skills in te zetten voor je eigen leven. De methode wordt ook ingezet door bedrijven en organisaties. Nieuwsgierig om meer te weten hierover? Ga naar www.humints.com.

Meer weten?

Over ons

Image
TINO Klimmen wordt geleid door Florien Sjoerdsma. Zij combineert haar passie voor klimmen met elementen van de TINO methode waar ze mee werkt als Business Partner van HUMINT Solutions (het bedrijf dat de methode ontwikkelde). Florien klom jaren op wedstrijd niveaus (meerdere 8a's), werd 3e bij de Nederlandse Kampioenschappen en reisde de wereld rond voor haar sport. Haar kennis bundelt ze met die van Haim Dror, de ontwikkelaar van TINO en CEO van HUMINT Solutions, en die van Maya Lievegoed die de TINO methode in 2014 in Nederland introduceerde. Maya leidt diverse TINO programma's in Nederland en werd door het Financieel Dagblad gekozen als 1 van de meest veelbelovende jonge ondernemers.

Image
Image

TINO Climbing is a program by
TINO Climbing is a program by
Image