Old-School Arnhem

Bij Old-School Arnhem oefen je innovatie-vaardigheden om je vraagstukken sneller op te lossen.

Image
Image
Image
Image

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?

Als jongere moet je allerlei belangrijke keuzes maken voor je toekomst. Om antwoorden te vinden op je vragen kan je innovatie-vaardigheden gebruiken, waardoor je beter kan netwerken en de informatie vindt die je nodig hebt. Deze vaardigheden sluiten aan op de 21e eeuwse vaardigheden, die je helpen om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst.

WAT HAAL JE ERUIT?

Bij Old-School Arnhem oefen je twee type vaardigheden: kennis vinden die niet voor de hand ligt en netwerken met mensen buiten je vanzelfsprekende netwerk. Na je deelname krijg je een certificaat en een referentie voor je CV en Linkedin profiel. Ook word je uitgenodigd voor het jaarlijkse Old-School Gala.

WAT IS HET PROGRAMMA?

In het kennismakingsgesprek krijg je uitleg en maak je een planning voor je deelname. Daarna ga je als een 'kennisdetective' informatie verzamelen. Je oefent dit door te netwerken en in gesprek te gaan met ouderen en andere jongeren. De verhalen die je ontdekt presenteer je in een zelfgekozen vorm, zoals een filmpje of een poster.

WIE KAN ER MEEDOEN?

Jongeren en jongvolwassenen t/m 27 jaar uit de regio Arnhem kunnen deelnemen aan het programma. Het maakt niet uit wat je vooropleiding is, of je nog op school zit, of hoeveel werkervaring je al hebt. We stemmen het niveau op jou af! Ben je jonger of ouder en heb je interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden!

PLAN JE EIGEN DEELNAME

Meedoen doe je naast je school, studie of bijbaan. Je plant je eigen deelname in en komt hiervoor een aantal keer naar Vreedenhoff in Arnhem. Je kan op alle dagen meedoen tussen 10:00 en 17:00, behalve op zondag.

NEEM CONTACT OP!

In juni start de tweede editie van Old-School Arnhem en kan je je weer aanmelden voor deelname! Old-School Arnhem 2 wordt nog leuker en leerzamer. Nu alvast aanmelden? Dat kan via de paarse knop. Op zoek naar een stage? Stuur ons een bericht en we bespreken de mogelijkheden.


Image
"Ik heb veel positiviteit meegekregen door mijn deelname aan Old-School. Je leert hier dingen die je niet op school leert en krijgt meer zelfvertrouwen."
Kenaiah, 18 jaar

Image
Old-School is meer dan gesprekjes voeren met bewoners. Je komt in contact met mensen waarmee je normaal nooit zou praten. Je stelt een paar goede doelen op voor jezelf die je wilt bereiken die paar dagen.
Mariam, 17 jaar

Het programma heeft Vreedenhoff als vaste locatie. Daar krijg je de uitleg en interview je de ouderen, daarnaast ga je ook de stad in om informatie te verzamelen. Bij Vreedenhoff vindt doorlopend het Old-School Vreedenhoff programma plaats waar je aan deel kunt nemen als stagiair.

Wil je meedoen, meer weten, of een keer komen kijken en andere jongeren spreken die al hebben meegedaan? Stuur ons dan een bericht!
 
 
Old-School Arnhem wordt i.h.k.v. de proeftuin maatschappelijke diensttijd financieel ondersteund door:
Het programma is ontwikkeld en wordt begeleid door:
Het programma vindt plaats bij en in samenwerking met:
Old-School Arnhem wordt financieel ondersteund door:
Image
Het programma is ontwikkeld en wordt begeleid door:
Image
Het programma vindt plaats bij en in samenwerking met:
Vreedenhoff

Onze samenwerkingspartners zijn: