Image
Als jongere word je elke dag overladen met informatie. Weten hoe je de benodigde informatie vindt en checkt is dan ook een superbelangrijke life skill. Bij het Knowledge Detective programma krijg je de kans om van professionele kennisdetectives te leren hoe je zelf het beste kunt speuren. Dit oefen je door unieke opdrachten, interviews af te nemen en veldonderzoek.
Image
Je gaat op zoek naar de ontbrekende puzzelstukjes, bijvoorbeeld bij de bibliotheek, bij een plaatselijke vereniging, of bij oud-bekenden. Heb je genoeg sporen gevonden? Dan zet je al je creativiteit in om de herinneringen van Persoon X nieuw leven in te blazen door het maken van Het Bewijsstuk: jouw creatie die alles wat je gevonden hebt samenvat. Lukt het jou om Persoon X zijn geheugen terug te geven?
Image
Het programma is zo opgezet dat het niet uitmaakt waar je woont en alle opdrachten passen binnen de corona-regels. Deze kan je doen vanuit school en/of thuis. Loop je vast? Tijdens je hele deelname denkt ons team met je mee. Nu al een vraag?

Stuur ons een bericht!

Image
'Knowledge Detective' is ontwikkeld door HUMINT Solutions om jongeren innovatieskills te leren (zoals informatieverwerving en netwerken) &  kwetsbare ouderen actiever deel te laten nemen aan de samenleving. Voor de ouderen is technische ondersteuning beschikbaar. Er doen in Nederland al tientallen scholen mee en onder andere MinVWS, Gemeente Arnhem en zorgorganisatie Innoforte zijn opdrachtgevers.
Image

Bekijk het speurwerk van eerdere kennisdetectives

Image
En neem een kijkje bij onze versie voor in de klas
Image
Image

Speursessie 1

This content is locked

Fill in your log-in info. Don't have any? Contact our team!Speursessie 2

This content is locked

Fill in your log-in info. Don't have any? Contact our team!Speursessie 3

This content is locked

Fill in your log-in info. Don't have any? Contact our team!


Speursessie 4

This content is locked

Fill in your log-in info. Don't have any? Contact our team!Onze Partners in Crime;)
Image
Image

Image
Image

Image
Image
Image
Image

Image

Image