Wat bepaalt wie jij bent? Is dat je opvoeding, je diploma's of zijn dat je vrienden? Of is het de tijd waarin we leven? Doe mee met 'Identijd' en ontdek wat jou uniek maakt!


Waarom zou je meedoen?

Kom van die bank af en stop even met Netflix, jouw onderzoek kan mensen inspireren! Doe mee met 'Identitijd' en daag jezelf uit. Ontwikkel nieuwe skills, leer van professionals én ontmoet nieuwe mensen. En meedoen kan gewoon vanuit huis. Het is wel belangrijk dat je een goede wifi hebt en een smartphone of laptop om mee te videobellen.

Deel 1: Knowledge Detecting

In april start je met een workshops van HUMINT Solutions. Zij zijn professionele kennisdetectives en leren jou hoe je kan ontdekken wat jou en anderen uniek maakt. Vervolgens oefen je dit zelf in een gesprek met een oudere en door veldonderzoek. Elke week ontvang je een nieuwe opdracht en krijg je feedback.

Deel 2: And action!

Na jouw onderzoek maak je met de mediacoaches van de Beeldbrengers een reportage of vlog. Je kiest een plek voor achter de schermen, bijvoorbeeld als verslaggever, cameraman of editor. Jouw werk wordt getoond in de Gelderlandfabriek en online via Omroep Gelderland en andere kanalen. Je krijgt dus een mooi podium voor je productie!


Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en woon je in Culemborg? Dan kan je gratis meedoen! Let op: er zijn 25 plaatsen.

Ik wil meedoen!

(Bent u 65+ en wilt u meedoen als verteller? U kunt zich ook via deze knop aanmelden)

Tussen de 14 en 27 jaar uit en woon je Culemborg? Dan kan jij meedoen!

Ik wil meedoen!


(Bent u 65+ en wilt u meedoen als verteller? U kunt zich ook via deze knop aanmelden)

⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik heb veel positiviteit meegekregen door mijn deelname. Je leert hier dingen die je niet op school leert en krijgt meer zelfvertrouwen."

KENAIAH, 18 jaar

⭐⭐⭐⭐⭐
"Het onderzoek is superinteressant en geeft nieuwe inzichten. En als je aan het einde je werk presenteert zie je de stappen die je gezet hebt."

Anne, 17 jaar

Deze editie van het Knowledge Detective programma is mogelijk gemaakt door:
Image

En een samenwerking van:


Image
Image

Image
Image

Image
Image